Gemeenten laten steeds vaker hun rotondes adopteren.

Veel gemeenten kiezen voor zorgeloosheid als het gaat om het onderhoud van de rotondes binnen hun gemeentegrenzen. In plaats van zelf het onderhoud ter hand te nemen, werken de gemeenten vaak samen met de Rotondespecialist. De Rotondespecialist benadert bedrijven om de rotondes te adopteren. De bedrijven betalen voor het onderhoud en krijgen daarvoor een mooi reclamebord op de rotonde voor terug.

Gemeenten laten steeds vaker hun rotondes adopteren.

Gemeenten laten steeds vaker hun rotondes adopteren.

Rotonde opknappen
Als het gaat om de aanleg, renovatie en het onderhoud van rotondes werkt de Rotondespecialist al jaren naar tevredenheid samen met WML Facilitair. Heeft een bedrijf een rotonde geadopteerd, dan trekken de rotondemannen van WML Facilitair erop uit. Op basis van een ontwerp van de afdeling werkvoorbereiding van WML Facilitair knappen zij de rotonde op en planten deze aan. Uiteraard worden door WML Facilitair ook de reclameborden van het adopterende bedrijf geplaatst.

WML Facilitair in actie bij een geadopteerde rotonde.

WML Facilitair in actie bij een geadopteerde rotonde.

Onderhoud rotondes
Na aanleg is ook onderhoud van de rotondes een belangrijk taak van WML Facilitair. In de Langstraat en omgeving verricht WML Facilitair al deze werkzaamheden uiteraard zelf. Voor de rest van het land schakelt WML Facilitair de groenafdelingen in van de plaatselijke SW-bedrijven. De supervisie blijft wel in handen van WML Facilitair. In mei en juni waren onze rotondemannen druk in de weer met de rotondes van de gemeente Sittard-Geleen. Hier zijn 32 rotondes gerenoveerd en voorzien van reclameborden. Een mooie klus! Het onderhoud van deze rotondes is door WML Facilitair uitbesteed aan Vixia, het SW-bedrijf voor de Westelijke Mijnstreek.

Zorgeloosheid in aanleg en onderhoud van rotondes.

Zorgeloosheid in aanleg en onderhoud van rotondes.

Wist u dat?

  • Wist u dat WML Facilitair zelf ook twee rotondes heeft geadopteerd? Onze adoptierotondes zijn te vinden in Drunen en Waalwijk.
  • Wist u dat wij een deel van ons bedrijfslogo hebben uitgevoerd in de rotondebeplanting van de rotonde in Drunen? Vanuit de lucht kan iedereen het poppetje uit ons logo zien.
Deel dit bericht: