WML Facilitair is één van de sponsoren van het Kersthuis in Waalwijk. Dit Kersthuis op het Raadhuisplein in Waalwijk biedt van donderdag 13 tot en met zondag 16 december onderdak aan twee bekende Waalwijkers.

Logo van het KersthuisIna en Sjaak
Dit duo – Ina van Cromvoirt (ambassadrice van de hospice) en Sjaak Koolen (journalist Brabants Dagblad) – wordt 72 uur zonder eten ‘opgesloten’. Beide bikkels hebben slechts één missie: geld inzamelen voor het goede doel.

Nieuwe beveiligingstak
WML Facilitair ondersteunt dit initiatief van harte. Daarom reageerden wij positief op de sponsoraanvraag. De nieuwe beveiligingstak van WML Facilitair zal tijdens het evenement in Waalwijk in actie komen. Zo wordt de bezetting van de fietsenstalling geregeld. Ook zullen er beveiligers van onze organisatie actief zijn. Uiteraard gebeurt dit kosteloos. Meer weten over het Kersthuis? Kijk dan op de speciale Kersthuiswebsite.

Deel dit bericht: