In de striemende regen bikkelde het voetbalteam van Baanbrekers en WML Facilitair op zaterdagavond 24 november jl. op één van de velden van RKC WAALWIJK tegen de klasbakken van het Nederlands Burgemeesters Elftal. Na de aftrap voor burgemeester Nol Kleijngeld van Waalwijk werd de benefietwedstrijd een waar doelpuntenfestijn.

Het voetbalteam van Baanbrekers en WML Facilitair.

Het voetbalteam van Baanbrekers en WML Facilitair.

Gelijkmaker
Al snel kwamen de burgemeesters op voorsprong. Een mooie actie zorgde al snel voor de gelijkmaker. Daarna raakten de voetballers van Baanbrekers en WML Facilitair op stoom. Het werd al snel 2-1 en 3-1. Op het moment dat het er naar uitzag dat de burgemeesters werden afgedroogd, kwamen zij miraculeus terug in de wedstrijd.

Mooie combinaties
Door mooie combinaties kwamen de burgemeesters gelijk en passeerden ze het Langstraatse team. Het werd 3-4, 3-5, 3-6 en zelfs 3-7. De eindstand van het sportieve treffen was uiteindelijk 4-7. Beide teams kijken terug op een mooie wedstrijd waarbij er een flink bedrag voor het goede doel bij elkaar is gevoetbald. Tijdens de ‘nazit’ is de cheque uitgereikt aan de directeur van de Leprastichting. Toen werd nog eens benadrukt dat meedoen altijd belangrijker is dan winnen. Zeker als het gaat om het voetballen voor een goed doel.

Deel dit bericht: