Parkmanagement Waalwijk start maandag 22 oktober a.s. met de havenbus. Dit is een proef van twee maanden om bedrijventerrein Haven beter bereikbaar te maken voor medewerkers en stagiaires. De flexibele, gratis busdienst wordt mede mogelijk gemaakt door de Van Mossel Groep en WML Facilitair.

De havenbus is mede mogelijk gemaakt door WML Facilitair.

De havenbus is mede mogelijk gemaakt door WML Facilitair.

WML Facilitair levert chauffeur
In de ochtend- en avondspits laat Parkmanagement Waalwijk de havenbus rijden. De bus is beschikbaar gesteld door de Van Mossel Groep. WML Facilitair zorgt voor de chauffeur. Blijkt de proef (door medewerking van de aanwezige bedrijven) een succes? Dan komt er wellicht een permanente (gratis) busdienst.

Voordelen medewerkers
Bedrijventerrein Haven is met het openbaar vervoer niet of moeilijk bereikbaar. De Havenbus biedt voor medewerkers op dit bedrijventerrein veel voordelen:

  • het is een snelle verbinding tussen het busstation aan het Vredesplein en bedrijventerrein Haven
  • de busdienst is flexibel en gratis (tijdens de proef)
  • de busdienst lost het fileprobleem voor een deel op
  • de havenbus is beter voor het milieu

    Vredesplein-Haven v.v.
    De havenbus brengt de werknemers ‘s ochtends tussen 7.00 en 9.00 uur van het Vredesplein naar hun bestemming op het bedrijventerrein en aan het einde van de dag tussen 16.00 en 18.00 uur weer retour.

    Deel dit bericht: