De koudegolf is officieel voorbij. De Elfstedentocht gaat voorlopig niet door. En er zit een dooiperiode aan te komen. Wie dus nog wil schaatsen, moet er snel bij zijn. Dankzij de inspanningen van WML Facilitair kan er dit weekeinde nog volop en goed worden geschaatst op de Kaatsheuvelse IJsbaan.

WML Facilitair was onlangs druk doende met gladheidbestrijding en het sneeuwvrij houden van ijsbanen. (c) WML Facilitair.

WML Facilitair was onlangs druk doende met gladheidbestrijding en het sneeuwvrij houden van ijsbanen. (c) WML Facilitair.

‘Witmedewerkers’
De groenmedewerkers werden onlangs tijdelijk ‘witmedewerkers’. Zij waren druk doende met het sneeuwvrij maken van het ijs. Overigens heeft WML Facilitair in de regio op meerdere plekken gezorgd voor sneeuwvrije parkeerplaatsen. Ook tekende WML Facilitair voor veel opdrachtgevers voor gladheidbestrijding.

Deel dit bericht: