Logo beveiligingDe medewerkers van WML Facilitair beveiliging vormen onze ‘sterke arm’. Opgeleid als beveiligingsbeambten (en sommigen als buitengewoon opsporingsambtenaar, BOA) zijn onze beveiligingsmedewerkers actief op het gebied van surveilleren, signaleren en beveiliging. U kunt onze beveiligingsmedewerkers ook inzetten voor receptiediensten, baliediensten en portiersdiensten. Natuurlijk staan zij hun mannetje als het gaat om bedrijfsbeveiliging. Verder behoren toegangscontrole, fietsenstallingsbeheer, verkeersregelaarsdienstverlening, mobiele surveillance, winkelsurveillance, inspectie, advisering, meldkamerdienstverlening, objectbeveiliging en collectieve beveiliging (parkmanagement) tot onze expertise.

bibliotheek

Mobiele surveillance is één van de diensten van de beveiligers van WML Facilitair.

IMG_0879

De medewerkers van WML Facilitair beveiliging vormen onze 'sterke arm'.

IMG_0205

U kunt onze beveiligingsmedewerkers ook inzetten voor receptiediensten, baliediensten en portiersdiensten.

Loading image... Loading image... Loading image...

Sterk in de schoenen
Onze beveiligingsmedewerkers staan sterk in hun schoenen. Het is hun taak om preventief en curatief aanwezig te zijn, zowel in de openbare ruimte als bij organisaties, instellingen en bedrijven. WML Facilitair beveiliging zorgt voor een versterkt gevoel van veiligheid. Al onze medewerkers hebben een gedegen training en opleiding achter de rug. Ook scholen wij onze beveiligers continu bij op het gebied van crisisinterventie, conflicthantering, bedrijfshulpverlening, EHBO, verkeersregelaarscertificering. Zo zorgen we ervoor dat de vakkennis helemaal actueel blijft.

Heldere aanpak
De beveiligers van WML Facilitair werken met de modernste inzichten, hulpmiddelen en technieken. Dit gekoppeld aan een flinke dosis enthousiasme staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. WML Facilitair gelooft in duidelijkheid. Wij werken met heldere contracten en afspraken. Uw eisen en wensen zijn het uitgangspunt voor het maken van deze werkafspraken. Door deze aanpak voorkomen wij onaangename verrassingen.

GROEN SCHOONMAAK